Wszystkie recenzje

Prez Mariusz Z. w 24 Mar 2019 :
(2/5) 
Oceniony produkt : Spodnie Bojówki Surplus Premium Vintage - Oliwkowe

nie zadowolony

cholernie za szerokie w kolanach

 zgłoś nadużycie
Prez Rafał R. w 23 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Czapka Helikon Wanderer Merino Wool/Acrylic - Czarna

Czapka Helikon Wanderer Merino Wool

Ciepła i dobra czapka, czego więcej oczekiwać po nakryciu głowy :)

 zgłoś nadużycie
Prez Grzegorz G. w 23 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Plecak Janysport Grot PP 25 - RAL6003

2007-2019

Mialem ten pleca na swoim pierwszym wyjezdzie wakacyjnym. Po tym jak sie sprawdzil, uzywalem go na codzien w pracy i poza nia. Sprawdził sie nawet na motocyklu.
Po 12 latach plecak nie wyglada juz jak nowy ale nafal służy. Kilka dni temu sprawiłem sobie taki sam. Stary plecak ma swoje miejsce w szafie i w moim sercu. Dziękuje.

 zgłoś nadużycie
Prez Dariusz G. w 22 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Bluza Helikon SFU Next - US Woodland

opinia

Materiał, wykonanie, funkcjonalność bez zastrzeżeń. Kamuflaż to już klasyk. Doskonały model bluzy.

 zgłoś nadużycie
Prez Dariusz G. w 22 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Czapka Bejsbolówka Helikon - Adaptive Green

opinia

Materiał, wzór, wykonanie super.

 zgłoś nadużycie
Prez Dariusz G. w 22 Mar 2019 :
(4/5) 
Oceniony produkt : Polar Helikon Liberty Heavy Fleece Jacket - MPCamo

opinia

Dobry materiał ,świetny krój. Bardzo fajny kamuflaż. Jedna uwaga co do rozmiaru, ten wzór w rozmiarze xxl jest bardziej obcisły od innych bluz polarowych w rozmiarze xxl.

 zgłoś nadużycie
Prez Sławomir S. w 21 Mar 2019 :
(3/5) 
Oceniony produkt : Spodnie Bojówki Helikon SFU NEXT Rip-Stop - Czarne

UV - uwaga na blaknięcie

Spodnie używam do codziennej roboty w ochronie. Fakt , guziki trzeba przeszyć i wzmocnić. Kieszenie OK. Po kilku miesiącach ekspozycji na słońcu i 2-3 praniach po prostu linieja/blakną na udach (tam gdzie ekspozycja najwieksza) widac to zapewne w czarnym sorcie najwięcej. Oczywiście o niebo lepsze od tych gówien co dale magazyn mundurowy po taniości w służbie ochrony. Dlatego kupiłem i polecam ogólnie.

 zgłoś nadużycie
Prez Sławomir S. w 21 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Bluza Pentagon Ranger Combat Shirt - Czarna

Świetna jakość

Stosunek jakości do ceny zdecydowanie na korzyść jakości. Trochę grzebałem i szukałem żeby coś podobnego znaleźć - nie koniecznie pod kamizelkę taktyczną. Krój i wykonanie według mnie na bardzo dobrym poziomie, jak dla mnie XL to mogłyby rękawki być ciut dłuższe. Ciekawe ja się sprawdzi po styraniu na grzbiecie i kilku praniach - to jest klucz ;-)

 zgłoś nadużycie
Prez Piotr S. w 21 Mar 2019 :
(3/5) 
Oceniony produkt : Kabura IMI Defense Retention Roto Paddle Holster - Makarow PM - Z1320

Piotr Szymański

Kabura sprawia dobre wrażenie jednak musiałem znacznie podpiłowac zatrzask zeby pistolet mażna było włożyć. Jak również żeby spełniał swoją rolę gdyż opierał się na kabłąku i nie blokował broni.

 zgłoś nadużycie
Prez Adam K. w 21 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Śpiwór Snugpak Basecamp Navigator - Oliwkowy

Ocena

Towar zgodny z opisem czas wysyłki krótki gorąco polecam sklep ę-militaria

 zgłoś nadużycie
Prez Przemysław M. w 19 Mar 2019 :
(3/5) 
Oceniony produkt : Spodnie Helikon UTP - Czarne

Spodnie fajne

Spodnie fajne ,ale strasznie szerokie w nogawkach, dlatego odeslalem.

 zgłoś nadużycie
Prez Ireneusz K. w 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Spodnie Helikon UTP - Olive Drab

Szybko i sorawnie.

To drugie spodnie tego producenta. Poprzednie są z bardziej lekkiego materiału, te z grubszego i mocniejszego. Takie miały właśnie być. Typowe spodnie ,,robocze". Sklep, no cóż, pełny profesonalizm, a wysyłka towaru błyskawiczna. Zatwierdzasz przelew i za chwilę dostajesz maila, że paczka czeka do odbioru.

 zgłoś nadużycie
Prez Tomasz G. w 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Skarpety Wisport Letnie CoolMax - Beżowe

Bdb produkt!

Kolejne skarpety od Wisportu, które oceniam na piątkę!

 zgłoś nadużycie
Prez Tomasz G. w 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Koszula Helikon Defender Mk2 Gentleman Shirt - Melange Black-Grey

Polecam!

Bardzo dobrze odszyta, lekka koszula. Materiał sporo lżejszy od czarnej, którą mam w tym samym kroju. Praktyczne kieszenie. Przewiewna (siatki). Na lato idealna. Przedłużany krój, który bardzo skutecznie maskuje szpej roboczy.

 zgłoś nadużycie
Prez Jakub G. w 19 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Kubek Składany Helikon - Olive Green

OK

zgodnie z opisem, polecam

 zgłoś nadużycie
Prez Krystian K. w 19 Mar 2019 :
(4/5) 
Oceniony produkt : Bluza Condor Combat Shirt - Oliwkowa

Bluza Condor Combat Shirt - Oliwkowa, ocena subiektywna

Stosunek ceny do jakości bardzo dobry (daleko jednak do produktów Claw Gear) i w tej kategorii zasługuje na dobrą notę. Sugerowałem się jedną jedyną opinią jaka była na stronie o zaniżonej rozmiarówce, czego nie mogę potwierdzić. Kupiłem rozmiar XL i musiał trafić do krawcowej, bo wisiał na mnie, dlatego ja nie potwierdzam. Plusem są sporych rozmiarów panele Velcor - Rzepy, zmieszczą się wszystkie niezbędne Patche. Podsumowując, produkt wart swojej ceny. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Polecam oczywiście. Zapewne wrócę na kolejne zakupy.

 zgłoś nadużycie
Prez Dariusz O. w 18 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Spodnie Helikon UTP - Olive Drab

Spodnie Helikon - UTP.

Gorąco polecam zakupy na e-militaria.pl. Pełna profeska!!!

 zgłoś nadużycie
Prez Kamil W. w 17 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Apteczka Mil-Tec First Aid Mini Pack - Oliwkowa

Apteczka Mil-Tec First Aid Mini Pack

Bardzo fajna apteczka. Jak znalazł na każdą wycieczkę.

 zgłoś nadużycie
Prez Kamil W. w 17 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Kieszeń Condor Pocket Pouch with US Flag - Czarna (MA16-002)

Kieszeń Condor Pocket Pouch with US Flag

Bardzo fajna kieszonka. Flaga na szczęście jest na rzep :)

 zgłoś nadużycie
Prez Kamil W. w 17 Mar 2019 :
(5/5) 
Oceniony produkt : Kieszeń Condor Map Pouch - Czarna (MA35-002)

Kieszeń Condor Map Pouch - Czarna

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Produkt wysokiej jakości, jestem bardzo zadowolony.

 zgłoś nadużycie

Brak produktów

Do określenia Dostawa
0,00 zł Podatek
0,00 zł Razem

Ceny są cenami brutto

Realizuj zamówienie